søndag den 8. maj 2016

Andet stævne i DGI turneringen

Under blå himmelstrøg og strålende solskin fik vi spillet det andet stævne i DGI's forårsturnering i dag.
Ligesom ved det første stævne for to uger siden, gik det overordentligt godt og vores drenge udviste en rigtig god udholdenhed og evnen til at holde hovedet køligt. Og det på trods af, at de var på kogepunktet på denne solrige og vindstille dag.

Vi startede ud med at spille mod Frederikssund og lå lunt i svinget efter første halvleg med en 3-0 føring. I anden halvleg blev føringen udnyttet til at lege lidt med drengenes positioner og alle de mindre øvede blev sat på banen. Derfor endte kampen med 3-2 til os, stadig som vindere, men med en del mere erfaring til særligt de uøvede.

Da Brede havde aflyst i dag, kom kampene nærmest på en perlesnor og vi spillede umiddelbart efter mod RBK. I følge træneren var stort set alle spillerne skiftet ud på RBK i forhold til første stævne og de var også meget stærke. Vi endte med at spille 1-1, men vi havde rigtigt mange scoringsforsøg. Specielt første halvleg kunne have givet os nogle flere mål hvis vi havde haft heldet var med os.

Vi gik direkte over til at spille mod Ølsted efter RBK og selvom Ølsted har flyttet sig rigtigt meget, var det nærmest en leg for vores drenge at hente et 5-0 resultat hjem. Specielt i anden halvleg blev der igen leget med indskiftningerne, men alligevel blev der hentet et par mål hjem da.

Inden den sidste kamp mod Hellebæk fik drengene endelig en velfortjent pause og da de var en specielt sej modstander ved første stævne, blev der gjort en del ud af taktikken. Hellebæk viste sig da også at være meget disciplinerede og havde en del forskellige spillere med hver deres styrker. Vi var temmelig heldige med et scoringsforsøg, vist nok fra et hjørne, hvor målmanden fejlvurderede bolden, "greb" den med skridtet og sendte den direkte i deres eget mål. Jeg sad selv på sidelinjen med tre udskiftere, der næsten i kor udbrød "gælder det?". Det gjorde det og vi var foran 1-0.
I anden halvleg fik vi lavet den sidste flotte scoring og tappede dermed luften ud af Hellebæk, der måtte se sig slået 2-0.

Vi så i dag en masse drenge, der knoklede og gjorde deres bedste. Nikolaj og Tobias var på kogepunktet med deres mange angreb, Malte gjorde det godt i angrebet, som han ikke prøver så meget ellers og Alexander nåede at få scoret på en forvirrende situation, hvor målmanden tabte bolden.
Dog var det Thomas der "shinede" i dag. Selvom han stadig ikke er meget for at stjæle bolden fra sine modstandere, så var det tydeligt at Thomas har rykket helt vildt på dribling og boldfølelse. Han kunne sik-sakke op mellem sine modstandere med fuld kontrol over bolden og enten afslutte eller spille videre. I sidste ende fik han også selv scoret på den måde og den velfortjente indsats blev belønnet med Fidusbamsen. Stort tillykke til Thomas!